Voor Wie

  • Keuzes maken paardenBen je op zoek naar oplossingen of een nieuwe uitdaging?
  • Droomde je als kind al van paarden en wil je die nu wel eens waar maken?
  • Wil je leren over het wezen van dit grote, krachtige maar ook zachte dier?
  • Wil je even weg van alles en iedereen? Lekker je hoofd leeg maken, aandacht voor jezelf in een vakantie zonder zorgen met paarden en volop natuur om je heen?

zwart

Ideaal voor mensen die alleen op vakantie gaan maar niet alléén willen zijn.

strand

 

 

 

 

 

 

De activiteiten waarvoor je kunt kiezen geven een fijne invulling aan je vakantiedagen. Er blijft ook nog veel tijd over om zelf op pad te gaan in dit mooie vakantieland of om te luieren aan het zwembad.

zwembad

Je verblijft op het terrein bij Donkeymotion:

  • In de Quinta met nog 3 of 4 anderen. Kleinschalig dus met voldoende privacy maar je kunt  ook kiezen voor gezelschap.
  • Of alléén in het appartement van de Quinta.

bloemen zee

 

 

 

 

Ervaring deelnemer na meerdere sessies.

Nog goed weet ik het moment, nadat ik met burn-out klachten thuis kwam te zitten. Ik besloot om meer inzichten te krijgen doormiddel van Paardencoaching. Ik was tenslotte niet zomaar in de ziektewet terecht gekomen. Via een bekende die mij vertelde over teamdag waarbij Paardners betrokken was, werd ik nieuwsgierig naar de helende kracht van paarden. Eigenlijk zat ik een beetje op een dood spoor op dat moment. Na het horen van de overduidelijke enthousiaste ervaring van deze persoon wist ik dat paardencoaching een onbeschrijfelijke en onuitwisbare ervaring moest zijn. De eerste keer dat ik met Nanne mocht werken was een bijzondere ervaring. Ik was er “blanco” heen gegaan. Ik was heel benieuwd hoe ik dit zou ervaren en hoe mij dit zou helpen. Nanne spiegelde mij tot in de kern, tot de kern waartoe ik zelf onvoldoende toegang had en niet van bewust was. Nell benoemde tussentijds het gedrag van Nanne. Puzzelstukjes vielen in elkaar. Nanne spiegelde de situaties op mijn werk en privé en wat daarin mijn inbreng was. Behoorlijk confronterend. Ik heb meerdere keren met de paarden gewerkt en elke sessie bracht mij nieuwe inzichten. Dit had ik van te voren niet kunnen bedenken.”