Paarden als partner

Coachingssessie met Paarden als Partner

 

harmonie

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek iets nieuws over jezelf,

krijg antwoorden op vragen die je bezighouden.

Boek een sessie met onze dieren

Onze dieren laten jou zien wat jouw volgende stap kan zijn.

tevreden

Laat ze doen waar ze goed in zijn. Volg je hart en intuïtie.

Paarden zijn erg sensitief. Ze voelen alles aan, ook wat er niet gezegd wordt. Met hun zintuigen vangen zij gemakkelijk jouw werkelijke intenties op en waarom jij contact met ze zoekt. Ben je oprecht of doe jij je anders voor dan je bent? Je zult een verrassende wijze van coaching ervaren.

Wij als coaches geven de vertaling bij wat de dieren jou laten zien. Je zult versteld staan van wat je gaat ontdekken. Je krijgt reacties op diep gevoelsniveau die echt, puur en waardevol zijn.

Hoe verloopt een sessie bij Paardners?

Om te beginnen bespreken we jouw leer-werkvraag aan de tafel onder de grote kurkeik. Hieruit komt het thema waarmee we aan de slag gaan.

Na een korte observatieoefening ga je de paddock in. Daarmee is de sessie begonnen. De paarden reageren op jou en jouw thema op hun eigen manier. Als coaches geven wij een ‘ondertiteling’ of vertaling bij het gedrag dat we waarnemen. Deze originele feedback van de dieren levert vrijwel direct inzicht of herkenning op en brengt beweging in een situatie die vast zit. Deze speelse manier van werken geeft lange tijd een krachtige herinnering en is daardoor waardevol in een veranderingsproces. Tot slot toetsen we in een korte nabespreking of je in balans bent met wat je bij de dieren hebt ervaren. Als extraatje maken we foto’s van bijzondere momenten in de sessie en samen met een korte samenvatting in woorden sturen we je dit later toe. Zo kun je altijd belangrijke inzichten of momenten teruglezen.

Wat brengt een sessie met paarden bij Paardners je?

Je ontdekt op een heel natuurlijke manier sterke en zwakke punten in jouw non-verbale communicatie. Je leert hoe belangrijk het is met welke intentie je anderen benadert en je ervaart hoe subtiel dit werkt. Je kunt nieuw verworven inzichten of ontdekkingen in een veilige setting, oefenen. Je neemt altijd een bijzondere ervaring mee.

Een indrukwekkende belevenis:

“Alhoewel ik ervaring heb met paarden, was deze interactie tussen het paard en mij heel anders. Het ging er niet om dat je samen een doel bereikt, maar om wat er tussen het paard en mij gebeurde. Het paard reageerde op mij zoals ook mensen dat soms doen. Best confronterend maar met de hulp van Nell ontdekte ik dat ze precies volgens mijn verwachting reageerde. Op het moment dat ik een andere houding aannam, veranderde het gedrag van het dier. Een indrukwekkende belevenis die helpt om bepaalde ingesleten patronen helder te krijgen en te ervaren hoe het is om die los te laten.”

contact maken

Locatie: Nederland  of Algarve, Barão de São João/ Lagos terrein van Donkeymotion

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit paardenmiddel?

Boek dan een sessie

p.s. ook mogelijk met ezels en muildier.

 

 

 

Voor meer informatie over coaching in Portugal bezoek: bijzonder Portugal

Feel Good: 25 % van de opbrengst uit deze sessie gaat naar de ezels van het EzelCentrum van Donkeymotion Portugal.